ផ្អកពងត្រី
+គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ជ្រូកលាយខ្លាញ់
- ផ្អកពងត្រី
- ពងទា (បំបែកចូលអោយសព្វ)
- គ្រឿងទេស
- ស្ករត្នោត
- ទឹកត្រី
- ប៊ីចេង
+របៀបចំអិន
យកសាច់ជ្រូកមកចិញ្ច្រាំងអោយសព្វសាច់ បន្ទាប់មក យកសាច់ជ្រូកលាយជាមួយនឹងផ្អកពងត្រី, ពងទា, ស្ករត្នោត, ទឹកត្រី, ប៊ីចេង ចូលគ្នាទាំងអស់ ។ ក្រោយពីលាយគ្រឿងរួចហើយ ចាប់ផ្តើមយកទៅចំហុយក្នុងឆ្នាំង ដោយប្រើរយៈពេលចំនួន ៣០នាទី ។ នោះលោកអ្នកនឹងទទួលបាននូវមុខម្ហូបដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់សំរាប់អាហារប្រចាំគ្រួសាររបស់អ្នក ។ មុខម្ហូបផ្អកពងត្រី គេនិយមហូបជាមួយបន្លែអន្លក់ដូចជា ត្រសក់, ពពាយ, ផ្លែត្រប់, និងស្បៃក្តោបជាដើម ។
No comments:
Post a Comment