ផ្អកពងត្រី

ផ្អកពងត្រី
+គ្រឿងផ្សំ

  • សាច់ជ្រូកលាយខ្លាញ់
  • ផ្អកពងត្រី
  • ពងទា​ (បំបែកចូលអោយសព្វ)
  • គ្រឿងទេស​
  • ស្ករត្នោត
  • ទឹកត្រី 
  • ប៊ីចេង

+របៀបចំអិន
យកសាច់ជ្រូកមកចិញ្ច្រាំងអោយសព្វសាច់ បន្ទាប់មក យកសាច់ជ្រូកលាយជាមួយ​នឹងផ្អក​ពងត្រី, ពងទា, ស្ករត្នោត, ទឹកត្រី, ប៊ីចេង ចូលគ្នាទាំងអស់ ។ ក្រោយពីលាយគ្រឿងរួចហើយ ចាប់ផ្តើម​យក​ទៅចំហុយក្នុងឆ្នាំង ដោយប្រើរយៈពេលចំនួន ៣០នាទី ។ នោះលោកអ្នកនឹង​ទទួល​បាន​នូវ​មុខម្ហូប​ដ៏ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​សំរាប់អាហារប្រចាំគ្រួសាររបស់អ្នក ។ មុខម្ហូបផ្អកពងត្រី គេនិយម​ហូប​​ជា​មួយ​បន្លែ​​អន្លក់ដូចជា ត្រសក់, ពពាយ, ផ្លែត្រប់, និងស្បៃក្តោបជាដើម ។

No comments:

Post a Comment

Pages