ចៀនប្រហិតត្រី



ចៀនប្រហិតត្រី

+ គ្រឿងផ្សំ

- ប្រហិតត្រី ៨ខាំ

- សណ្តែកគួ ៣ខាំ (ហាន់ល្អឹតៗ)

- ម្ទេស ៦គ្រាប់ (តាមចំនូលចិត្ត ហាន់ល្អឹតៗ)

- ខ្ទឹមក្រហម ១ដុំ (ហាន់ស្ដើងៗ)

- ខ្ទឹមស ៣កំពឹស (ចិញ្រ្ចាំអោយម៉ត់)

- ម្សៅឆា ៣ស្លាបព្រាបាយ

- គ្រឿងបុក ៦-១០ស្លាបព្រាបាយ

- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាបាយ

- ទឹកត្រី កន្លះស្លាបព្រាបាយ

- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ

- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាបាយ

- ស្លឹកក្រូចសើច ១០-១៥ សន្លឹក (ហាន់ជាសរសៃៗ)

- ប្រេងឆា

+ របៀបធ្វើ 

- លាយគ្រឿងផ្សំទាំងអស់ចូលគ្នាអោយសព្វ និងស្អិតល្អ។

- លាបប្រេងឆាលើដៃបន្តិច រួចពូតប្រហិតជាដុំសំប៉ែតៗ។

- ដាំប្រេងឆាអោយក្តៅខ្លាំង ដាក់ប្រហិតដែលពូតរួចចៀនអោយឆ្អឹនល្អ ជាការស្រេច៕

ប្រភព ៖  khmerscoop

No comments:

Post a Comment

Pages