គ្រឿងផ្សំ
ក្តាមស្រែរស់ៈ ១ គីឡូក្រាម
គ្រឿងទេសៈ ទឹកត្រី 1/3 នៃទំងន់ក្តាម, ប៊ីចេង, ស្ករត្នោត
គ្រឿងលំអៈ ជីនាងវងហានជាចំណិតៗ និងម្ទេស
របៀបធ្វើ
លាងក្តាមអោយស្អាត បន្ទាប់មកដាក់ចូលទៅក្នុងកែវថ្ម ។ ក្រោយពីដាក់ក្តាមទាំងអស់ចូលហើយ ចាប់ផ្តើមដាក់ទឹកត្រី 1/3 នៃចំនួនក្តាម, ដាក់ប៊ីចេង និងស្ករត្នោតទៅក្នុងកែវត្រាំ ។ បន្ទាប់មកផ្អាប់ទុករយៈពេល ២យប់ ។ ក្រោយពី២ យប់ហើយ ក្តាមប្រៃស្រែរបស់អ្នកនឹងក្លាយទៅជាមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់បំផុត ដោយលោកអ្នកគ្រាន់តែថែមនូវគ្រឿងលំអដូចជា ជីនាងវងហានជាចំណិតៗ និងម្ទេស ។ តែប៉ុណ្ណេះអ្នកអាចទទួលទានដោយឆ្ងាញ់ជាមួយគ្រួសារ ។ សូមសាកល្បងធ្វើជូនទៅគ្រួសាររបស់អ្នកសំរាប់ថ្ងៃចុងសប្តាហ៏នេះ ។
ប្រភពៈ food-khmer
No comments:
Post a Comment