បុកល្ហុងក្តាមសេះ

 
បុកល្ហុងក្តាមសេះ
#‎គ្រឿងផ្សំ‬
  • ខ្ទឹមស ៤កំពិស
  • សណ្តែកដីលីង ១ស្លាបព្រាបាយ
  • ម្ទេស
  • បង្គារគ្រៀម ១ស្លាបព្រាបាយ
  • ស្ករស ១ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកក្រូចឆ្មា ១ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកផ្សំរសជាតិ ១ស្លាបព្រាបាយ (កាពិ ទឹកម្ទេស អំពិលទុំ ឆាចូលគ្នា)
  • ល្ហុងខ្ចី ឈូសជាសរសៃ
  • ត្រកួន ជ្រៀកជាសរសៃ
  • សណ្តែកគួ កាត់ប្រវែងមួយថ្នាំងដៃ
  • ប៉េងប៉ោះ ហាន់តូចល្មម
  • ក្តាមសេះស្រស់ កាត់ជាចំរៀកៗ
 
#‎របៀបធ្វើ‬
  1. បុកខ្ទឹម និងម្ទេសអោយបែកបន្តិច ដាក់បង្គារបុកជាមួយពីរបីដង រួចដាក់សណ្តែកដី និងគ្រឿងផ្សំរសជាតិដូចជា ទឹកត្រី ប៊ីចេង ស្ករ ក្រូចឆ្មារ ទឹកកាពិ និងក្តាមបុកតិចៗ អោយចូលជាតិ (កុំអោយបែកក្តាម)។
  2. ដាក់ល្ហុង ត្រកួន និងសណ្តែកគួចូលបុកជាមួយគ្នាតិចៗ។
  3. ដាក់ ប៉េងប៉ោះ និងជី ចូលកូអោយសព្វ ជាការស្រេច៕ 
ប្រភព app
 

No comments:

Post a Comment

Pages