បង្គាចំហុយមីសួ
+ គ្រឿងផ្សំ-បង្គា ៦
- មីសួ ២០០g
- ស្លឹកខ្ទឹម ២០g
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ៥០g
- ខ្ញី ៥ដុំ ចិតជាចំនិត
- ខ្ទឹមស ចិញ្រ្ចាំ ២ ស្លាបព្រា
- គល់ល្ង ស ចិញ្រ្ចាំ ២ ស្លាបព្រា
- ប្រេងឆា ២ ស្លាបព្រា
- ទឹកសីិុអីុ ១ ស្លាបព្រា
- ប្រេងខ្យង ១ ស្លាបព្រា
- ប្រេង ល្ង ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្រេច ស ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកសីិុអីុខ្មៅ ½ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកកន្លះពែង
+ របៀបចំអិន
- លាយ ទឹកសីិុអីុខ្មៅ ស្ករ ប្រេងខ្យង ប្រេងល្ង ទឹកស៊ីអ៊ីវ ម្រេច ស និងទឹក។
- ចាក់ប្រេងចូលក្នុងឆ្នាំ ហេីយកូរ ខ្ទឹមស ដាក់គល់ល្ង ស ខ្ញី និងមីសួ ហេីយដាក់គ្រឿងផ្សំខាងលេីចូលហេីយកូរឲ្យសព្វ បន្ទាប់មកដាក់ បង្គា ស្លឹកខ្ទឹម និងជីវ៉ាន់ស៊ុយ ចូល រួចបិទគំរបឆ្នាំងឲ្យជិតល្អ។
- ប្រេីកំដៅតិចៗ ហេីយចំអិន ប្រហែល ២នាទី រួចជាស្រេច។
ប្រភព app
No comments:
Post a Comment