បង្អែម​ត្នោត​ខ្ទិះ​ដូង

បង្អែម​ត្នោត​ខ្ទិះ​ដូង
+គ្រឿង​ផ្សំ​

  • គ្រាប់​ត្នោត ៥-៦ គ្រាប់ 
  • ខ្ទិះ​ដូង ១ ចាន​គោម 
  • ទឹក ១ ចាន​គោម 
  • ស្ករ ៥០-៦០ ក្រាម 
  • អំបិល កន្លះ​ស្លាប​ព្រា​កាហ្វេ 
  • ស្លឹក​តើយ ៥-៦ សន្លឹក


+វិធីធ្វើ៖
១) កាត់​គ្រាប់​ត្នោត​ជា​ដុំ​តូចៗ​ល្មម
២) រម្ងាស់​ខ្ទិះ​ដូង ទឹក ស្ករ អំបិល និង​ស្លឹក​តើយ រហូត​ដល់​ពុះ
៣) យក​ស្លឹក​តើយ​ចេញ និង​ដាក់​គ្រាប់​ត្នោត​ចូល រួច​រម្ងាស់​ដោយ​ប្រើ​ភ្លើង​ក្តៅ​ល្មម រយៈ​ពេល​ប្រហែល ៥នាទី ជា​ការ​ស្រេច៕
ប្រភព៖ sabay

No comments:

Post a Comment

Pages