វៀន​ជ្រូក​ខ្ទឹម​ម្រេច​

វៀន​ជ្រូក​ខ្ទឹម​ម្រេច​
+គ្រឿងផ្សំ៖ 

  • ពោះ​វៀន​ជ្រូក​ ៥០០​ក្រាម 
  • ​មើម​ខ្ទឹម​ស​ចិញ្ច្រាំ​​ជិត​​កន្លះ​កូន​ចាន​ 
  • ទឹក​ស៊ីអ៊ីវ​​ កន្លះ​កូន​ចាន​ 
  • ស្ករ​ស​ កន្លះ​កូន​ចាន​
  •  ម្រេច​ ១​ស្លាបព្រា​ 
  • អំបិល ១​ស្លាបព្រា​​ 
  • ម្សៅ​អង្ក ​១​កូន​ចាន​ 
  • ប្រេង​​ឆា​សម្រាប់​ចៀន​​ 
  • ជីវ៉ាន់ស៊ុយ​​២ដើម


+វិធី​ធ្វើ៖ 
​ដំបូង​យក​ពោះ​វៀន​ជ្រូក​លាង​​ឲ្យ​ស្អាត រួច​​ដាំ​ទឹក​​ឲ្យ​ពុះ​​ដាក់​ចូល​។ ក្រោយ​ស្ងោរ​ឆ្អិន​ល្មម​ៗ ស្រង់​វា​ឡើង ហាន់​ជា​កង់ៗ រួច​​យក​មក​ប្រឡាក់​គ្រឿង​ដែល​មាន​រៀប​រាប់​ដូច​ខាង​លើ​ច្របល់​ចូល​គ្នា​ រួច​ទុក​រយៈពេល​​១៥នាទី​​ ទើប​​​ដាក់​ម្សៅ​តាម​ក្រោយ​។​ បន្ទាប់​​ពី​​ពោះ​វៀនជ្រូក​ចូល​ជាតិ​​ហើយ យក​ទៅ​ចៀន​វា​តែម្ដង៕
ប្រភព៖ sabay

No comments:

Post a Comment

Pages