ស៊ុប​មាន់ សាច់ដូង



ស៊ុប​មាន់ សាច់ដូង
គ្រឿងផ្សំ៖

  • មាន់ ១​ក្បាល
  • ដូង ទុំ ១
  • ​ការ៉ុត​
  • ទឹក ២​ចាន គោម
  • អំបិល ១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
  • ដុំ​ស៊ុប​ខ្នរ ១​ដុំ ។

វិធី​ធ្វើ៖


ដំបូង យក​មាន់ លាង​ឱ្យ​ស្អាត ដាក់​ស្រុះ ក្នុង​ទឹក​ក្ដៅ កោស​សម្បក​ការ៉ុត​ចេញ លាង​ទឹក ឱ្យ​ស្អាត កាត់​ជា​ដុំ​ធំ​ៗ និង យក​សាច់​ដូងទុំ ហាន់​ជា​បន្ទះ​ធំ​ៗ ទុក​។
បន្ទាប់​មក ដាំទឹក​ឱ្យ​ពុះ រួច​ដាក់​គ្រឿងផ្សំ​ចូល​ទាំងអស់ ហើយ​ស្ងោរ​រំងាស់​ទាល់តែ ពុះ ទើប​បន្ថយ​ភ្លើង និង ស្ងោរ​រំងាស់​បន្ថែម​រយៈពេល ៣ ម៉ោង ទើប​ចាក់​គ្រឿងផ្សំ រសជាតិ ចូល ជា​ការ​ស្រេច​៕

No comments:

Post a Comment

Pages