+ គ្រឿងផ្សំ
- បង្គារស្រស់បកសំបកវះខ្នងយកអាចវាចេញរួចលាងទឹកអោយស្អាត- អំបិល
- រំដែងបុកវាអោយម៉ត់
- អង្ករលីង
- ល្ហុងចិតសំបក ហាន់វាក្រាស់ល្មមប្រវែង2-3ថ្នាំងដៃ ឬឈូសក៏បាន
+ របៀបធ្វើ
ដាក់បង្គារក្នុងចានមួយបន្ទាប់មកដាក់អំបិល និងរំដេងរួចច្របាច់វាចូលគ្នា អោយរៀងយូរបន្តិចដើម្បីអោយសាច់បង្គាររឹង រួចយកវាទៅដាក់ក្នុងក្រឡស្អាតមួយ(អត់យកទឹកដែលបានច្របាច់ចេញពីបង្គាទេ) បិតមាត់ក្រឡអោយចិត្តរក្សាទុកវាចោលប្រហែល៧-១០ថ្ងៃ។
ប្រភព ៖ khmerscoop
No comments:
Post a Comment