គ្រឿងផ្សំ
ឆ្អឹងជំនីជ្រូក ៣០០ ក្រាម
ម្សៅការី ២ ស្លាបព្រាបាយ
ខ្ទិះដូង ១ កែវ
ម្រេចខ្ចី ១០ ក្រាម
ស្លឹកក្រូចសើច ៣ ទៅ ៥ សន្លឹក
សណ្ដែកកួរ ៥ ទៅ ៦ ដើម
ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាបាយ
អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
ទឹកត្រី កន្លះស្លាបព្រាបាយ
ប្រេងឆា ២ ស្លាបព្រាបាយ
វិធីធ្វើ
កាប់ឆ្អឹងជំនីជ្រូកជាដុំតូចៗល្មម
កាត់សណ្ដែកកួរឲ្យមានប្រវែងខ្លីៗល្មម
ចាក់ប្រេង និងកម្ដៅវានៅលើខ្ទះ
ដាក់ម្សៅការីចូល រួចច្របល់
ដាក់ឆ្អឹងជំនីជ្រូកចូល រួចឆាត្រលប់វាប្រមាណជា ៥ ទៅ ៦ នាទី
ដាក់សណ្ដែកកួរ ម្រេចខ្ចី និងស្លឹកក្រូចសើចចូល
ចុងក្រោយ ដាក់គ្រឿង ស្ករស អំបិល និងទឹកត្រីចូល រួចឆាត្រលប់ឲ្យសព្វ ជាការស្រេច
ប្រភព ៖ sabay
No comments:
Post a Comment