ដុតប្រហុកគ្រឿង
ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេសទុំ ស្លឹកក្រូច រមាត អំពិលខ្ចីបីគួរ បុកលាយចូលគ្នាអោយម៉ដ្ឋ
គ្រឿង ៣ស្លាបព្រាបាយ
សាច់ត្រី ៣០០ក្រាម
ប្រហុក ១ស្លាបព្រា
ស្លឹកម្រះព្រៅមួយក្ដាប់
វិធីធ្វើ៖
លាយគ្រឿងទាំងអស់ចូលគ្នាអោយសព្វ ហើយដាក់ខ្ចប់ស្លឹកចេក ត្បុតអាំងភ្លើងងំ ចំនួន ២០នាទី
ពេលឆ្អិន បរិភោគជាមួយអន្លក់ ត្រសក់ សណ្ដែកគួរ ត្រប់ ផ្កាកំប៉ោក ផ្កាស្នោចៀន ឬ ស្រុះ ឬ ស្រស់ ត្រសក់
ពស់ ត្រឡាចខ្ចី ផ្កាខាត់ណាខៀវ ឬផ្កាខាត់ណាស ជាដើម។
ប្រភព៖ KNN
No comments:
Post a Comment