គ្រឿងផ្សំ :
ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក ១.៥ គីឡូក្រាម
ទឹកជ្រលក់ ១២៥ មីលីលីត្រ
ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៣ ស្លាបព្រាបាយ
ស្រាដំណើប ៣ ស្លាបព្រាបាយ
ស្ករត្នោត ១ ស្លាបព្រាបាយ
ទឹកឃ្មុំ ១ ស្លាបព្រាបាយ
ទឹកប៉េងប៉ោះ ២ ស្លាបព្រាបាយ
ខ្ទឹមស ៤ ខ្លែបហាន់ជាស្រេច
ខ្ញីស្រស់ហាន់ជាស្រេច
ម្ទេសស្រស់វះយកគ្រាប់ចេញហើយហាន់ជាស្រេច
អំបិល និងម្រេចស្រស់
វិធីធ្វើ :
ប្រាប់ឱ្យគេកាប់ឆ្អឹងជំនីរឱ្យហើយប្រវែងពី ៤ ទៅ ៥ សង់ទីម៉ែត្រ។ ដាក់ឆ្អឹងជំនីរចូលទឹកក្តៅ។ បន្ថយកម្តៅ និងរំងាស់រយៈពេល ២០ នាទី។
ចាក់ទឹកជ្រលក់ ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្រាដំណើប ស្ករ ទឹកឃ្មុំ ទឹកប៉េងប៉ោះ ខ្ទឹមស ខ្ញី និងម្ទេសបញ្ចូលគ្នាក្នុង
ចានគោមមួយ។ ដាក់ឆ្អឹងជំនីរចូលក្នុងគ្រឿងដែលអ្នកលាយរួចច្របល់ចូលគ្នា។ បើសិនជាអាច អ្នកដាក់ឆ្អឹងជំនីរដែលប្រលាក់គ្រឿងរួច គ្របឱ្យជិតដាក់ក្លាស់សេក្នុងទូរទឹក កកយ៉ាងតិច
ពី ៣ ទៅ ៥ ម៉ោង ឬក៏ពេញមួយយប់ កាន់តែប្រសើរ។
ប្រភព៖ KNN
No comments:
Post a Comment