-ម្សៅអង្ករ ២៥០ក្រាម
-ខ្ទិះដូង ៥០ក្រាម
-ទឹកកំបោរថ្លា ៦៥ក្រាម
-ស្ករស ១២០ក្រាម
-អំបិលកន្លះស្លាបព្រា
-ល្ង ១ស្លាបព្រា
-ប្រេងឆា ១កូនចាន
-ពុម្ពដែករាងផ្កា

វិធីធ្វើ៖
-ដាក់គ្រឿងផ្សំទាំងអស់ ច្របាច់បញ្ចូលគ្នាក្នុងចានធំមួយ រួចកូរឲ្យសព្វ
-ដាក់ខ្ទះភ្លើងចាក់ខ្លាញ់ចូល ទុកឲ្យក្ដៅ រួមទាំងជ្រលក់ពុម្ពក្នុងខ្លាញ់ឲ្យក្ដៅផង ដើម្បីកុំឲ្យជាប់នំពេលចៀន
-ត្រាំខ្លាញ់រួច យកពុម្ពជ្រលក់ក្នុងម្សៅកូររួច នោះវាជាប់ពុម្ព រួចលើកយកបំពងតែម្ដង
-ចុងក្រោយស្រង់ទុកលើចង្អើរឲ្យស្រកខ្លាញ់ជាការស្រេច ធ្វើបែបនេះដដែលៗច្រើនដង រហូតអស់ម្សៅ៕
ប្រភព៖ sabay
No comments:
Post a Comment