ស៊ុបមាន់ខ្មៅ
+ គ្រឿងផ្សំ- មាន់ខ្មៅ ១ក្បាល
- តាំងគួយ ៩ក្រាម
- មៀនក្រៀម ៥០ក្រាម
- ផ្សិតក្រៀម ៥០ក្រាម
- ដុំខ្នរ ១ ដុំ
- ស្រាចិន ១ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ញីចាស់ចិតចំណិតស្តើងៗ ៦ចំណិត
- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
+ វិធីធ្វើ
១. លាងមាន់អោយស្អាតកាត់ដុំៗ ហើយលាងទឹកម្តងទៀត បន្ទាប់មកដាក់ទឹកដាំឲ្យពុះ ដាក់អំបិលចូលរួចស្រុះសាច់មាន់ដែលកាប់ដុំៗនោះ។
២. រៀបចំគ្រឿងថ្នាំចិន(តាំងគួយ មៀនក្រៀម និងផ្សិតក្រៀម) នៅបាតឆ្នាំងរួចរៀបសាច់មាន់ដែលស្រុះរួចដាក់ពីលើ បន្ទាប់មករៀបចំខ្ញីចំណិត ដុំខ្នុរ និងច្រូចស្រាពីលើ ហើយចាក់ទឹកចូលល្មមលិចសាច់ រួចគ្របគំរបឲ្យជិតយកទៅរំងាស់រហូតសាច់ឆ្អិនផុយល្អជាការស្រេច៕
ប្រភព៖ khtoem
No comments:
Post a Comment