ស៊ុបគីមឈី
+គ្រឿងផ្សំ:
- សាច់ជ្រូកបីជាន់(សាច់Bacon)
- ជ្រក់គីមឈី (ទុកជូជាងធម្មតា)
- ជ្រក់គីមឈីធម្មតា 1/2 ចានចង្កឹះ
- ចានចង្កឹះ
- ស្លឹកខ្ទឹម (ខ្ទឹមខ្យល់) ហាន់បញ្ឆិតៗ 2 ដើម
- តៅហ៊ូ 1/2ដុំ
- ម្ទេសដៃនាង 2 ផ្លែ
- ម្ទេសគ្រឿងកូរ៉េ(gochujang) 2 ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសហ្មត់កូរ៉េ(gochugaru) 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមចិញ្ចាំ 2 ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកសីអ៊ីវ 1 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹក 3 ចានចង្កឹះ
- អំបិល-ម្រេច
- ប្រេងឆាប្រេងល្ង 1/2 ស្លាប ព្រាបាយ
+វិធីធ្វើ
- ប្រលាក់សាច់នឹងប្រេងល្ង-ប្រេងឆា-អំបិល-ម្រេច ។ ដាំឆ្នាំងឲ្យក្តៅ ដាក់សាច់ជ្រូកចូលរំលីង1នាទី
- ដាក់ម្ទេសគ្រឿងកូរ៉េចូល ឆាទាល់តែសាច់ឡើងស
- ចាក់ទឹក ដាក់ជ្រក់គីមឈីចូល រំងាស់ដោយបើកភ្លើងតិចៗ
- ដាក់ទឹកស៊ីអីវ ម្ទេសហ្មត់កូរ៉េ ខ្ទឹមចិញ្ចាំ រំងាស់20-30នាទីទៀត
- ដាក់ម្ទេសហាន់ ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ តៅហ៊ូ អំបិល ម្រេច រំងាស់ទុក១នាទីជាការស្រេច។
No comments:
Post a Comment