ភ្លាសាច់គោឆៅ

ភ្លាសាច់គោឆៅ
+គ្រឿងផ្សំ

  • សាច់គោ 
  • ខ្ទឹមបារាំង 
  • ម្ទេសខ្មាំង 
  • ម្ទេសផ្លោក 
  • គល់ស្លឹកគ្រៃ 
  • ខ្ទឹមស 
  • ខ្ទឹមក្រហម 
  • ទឹកត្រី 
  • អំបិល 
  • ជីរអង្កាម 
  • ក្រូចឆ្មារ

+វិធីធ្វើ

  1. យកសាច់គោហាន់ជាបន្ទះស្តើងៗ រួចប្រឡាក់អំបិល ដាក់ចានទុកមួយអន្លើ យកក្រូចឆ្មារមកចិត ច្របាច់យកទឹកមកចាក់ច្របល់ជាមួយនឹងសាច់គោនោះឱ្យសព្វ ទុកឱ្យឆ្អិនសាច់បន្តិច ។
  2. ម្ទេសខ្មាំង និងម្ទេសផ្លោក ហាន់បញ្ឆិតស្តើងៗ ឯស្លឹកគ្រៃនិងខ្ទឹមបារាំង ខ្ទឹមស-ក្រហម ហាន់ជាបន្ទះ ស្តើងៗ ដាក់ចានទុកផ្សេង។ ហើយបើកាលណាដល់ពេលបរិភោគ ត្រូវយកសាច់គោមកលាយ ច្របល់ជាមួយនិងគ្រឿងទាំងប៉ុន្មានមុខនោះ រួចចាក់ទឹកត្រីបន្តិច និងជីអង្កាម ភ្លក្សមើលឱ្យដឹងជូរ ប្រៃតាមចូលចិត្ត ជាការស្រេច ។

No comments:

Post a Comment

Pages