នំពោត
#គ្រឿងផ្សំ- ពោតផ្អែម 250g
- ម្សៅ ដំឡូងមី 25g
- ម្សៅអង្ករ 50g
- ស្ករ 150g
- ដូងទុំកោស ½ពែង
- ខ្ទះដើម 1 ½ពែង
- អំបិល ½ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅបន្ថែមពណអាហារ
#របៀបធ្វេី
- លាយ ខ្ទះដេីម , អំបិល, ស្ករ ម្សៅអង្ករ ម្សៅដំឡូងមីនិង ពោតផ្អែម បញ្ចូលគ្នា ។
- ដាក់ម្សៅបន្ថែមពណអាហារពណលឿងចូលហេីយកូរឲ្យសព្វ។ ចាក់ចូលទៅក្នុង ពែងនិងចំហុយ 20-25 នាទី។
- ទុកឲ្យត្រជាក់ ហេីយ យកចេញពីពែង រួចបន្ថែមដូងទុំកោស ជាការស្រេច។
No comments:
Post a Comment