នំពោត

 
នំពោត
#គ្រឿងផ្សំ
  • ពោតផ្អែម 250g
  • ម្សៅ ដំឡូងមី 25g
  • ម្សៅអង្ករ 50g
  • ស្ករ 150g
  • ដូងទុំកោស ½ពែង
  • ខ្ទះដើម 1 ½ពែង
  • អំបិល ½ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ម្សៅបន្ថែមពណអាហារ

#របៀបធ្វេី
  1. លាយ ខ្ទះដេីម , អំបិល, ស្ករ ម្សៅអង្ករ ម្សៅដំឡូងមីនិង ពោតផ្អែម បញ្ចូលគ្នា ។
  2. ដាក់ម្សៅបន្ថែមពណអាហារពណលឿងចូលហេីយកូរឲ្យសព្វ។ ចាក់ចូលទៅក្នុង ពែងនិងចំហុយ 20-25 នាទី។
  3. ទុកឲ្យត្រជាក់ ហេីយ យកចេញពីពែង រួចបន្ថែមដូងទុំកោស ជាការស្រេច។
ប្រភព app
 

No comments:

Post a Comment

Pages