+ គ្រឿងផ្សំ៖
-អង្ករតំណើប 1kg
-ស្ករត្នោត 300/400g
-ទឹកឪឡឹក 1កូនចានចង្គិះ
+ វិធីធ្វើ៖
- ត្រាំអង្ករទុក 3 ម៉ោង រួចយកទៅចំហុយអោយឆ្អិន ហើយយកមកលាយជាមួយទឹកឪឡឹក
- ទុកបាយអោយត្រជាក់បន្តិច រួចដួសមកដាក់ក្នុងថាស រាយអោយស្មើរ ហើយយកកង រឺរបស់អ្វីដែលមានរាងមូលមកសង្កត់អោយជាពុម
- រួចយកទៅហាលថ្ងៃអោយស្ងួតល្អ ( ហាល1ថ្ងៃ ) រួចយកមកបំពង ហើយស្រង់ចេញ ទុកអោយត្រជាក់
- បន្ទាប់មកយកស្ករត្នោតមកកូរឆឹង ហើយយកទៅស្រោចពីលើបាយដែលយើងបំពងហើយនោះ រួចជាការស្រេច ។
ប្រភព app
No comments:
Post a Comment