ចំហុយ​ត្រី

+ គ្រឿងផ្សំ
ត្រី​ ១ គឺឡូ
អំបិលកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
ក្រួចឆ្មារ​មួយ​
ម្ទេស​
ខ្ទឹស
ជីរវ់ាន់សុយ


+ វិធីធ្វើ

កោសស្រកាត្រីវះ​ពោះលាងឲ្យស្អាត​ ហើយប្រលាក់អំបិល
យក​ត្រីដាក់ចាន​ រួចរោយខ្ទឹម​ស​ ហាន់ស្ដើងៗ​ និងម្ទេស​ដាក់ពីលើ ហើយដាក់ចំហុយ​ ២០​នាទី
ពេលឆ្អិនច្របាច់ក្រូចឆ្មារ ហើយរោយស្លឹកខ្ទឹមបំពង់ និង ជីវ៉ាន់សុយ​ជា​ការ​ស្រេច។
 

No comments:

Post a Comment

Pages