ស្នូក​ក្ដាម

ស្នូក​ក្ដាម

គ្រឿង​ផ្សំ

ទាំង​សាច់​ក្ដាម​ និង​សំបក​ក្ដាម​ទម្ងន់​ ១៥០ក្រាម​
សាច់​ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ១៥០ក្រាម
សាច់​កំពឹស​ ១០០​ក្រាម
​ស៊ុត​ ២គ្រាប់
ម្រេច​គ្រាប់​​១​ស្លាបព្រា​បាយ
ខ្ទឹម​ស​​៥ ទៅ​៦​កំពឹស
ម្សៅសាឡី ២ស្លាប​ព្រា
ដើម​ជី​វ៉ាន់ស៊ុយ​ចិញ្ច្រាំ ២​ស្លាប​ព្រា​បាយ
ទឹកស៊ីអ៊ីវ​​ ១ស្លាបព្រា, ប្រេង​ខ្យង​​ ១ស្លាបព្រា, ស្ករស ១​ស្លាបព្រា​
ប្រេង​ឆា​​​មួយ​កូនចាន​​សម្រាប់​បំពង
 
វិធី​ធ្វើ៖
ចាក់​​​ដើម​ជី​វ៉ាន់ស៊ុយ​ចិញ្ច្រាំ​​​ក្នុង​ត្បាល់ លាយ​ជាមួយ​​មើម​ខ្ទឹមស ម្រេច​ ហើយ​​បុក​ចូល​គ្នា​ឲ្យ​ហ្មត់ ​រួច​​ដួស​​ដាក់​កូន​ចាន​​ទុក​មួយ​ឡែក។​ យក​ល្បាយ​បុក​រួច​នេះ​ ដាក់​ក្នុង​ចាន​ធំ​មួយ​ ចាក់​ស្ករស ប្រេង​ខ្យង​ ទឹកស៊ីអ៊ីវ រួច​កូរ​ឲ្យ​សព្វ​ ទើប​បន្ថែម​សាច់​ក្ដាម សាច់​កំពឹស សាច់​ជ្រូក​។​ បន្ទាប់​មក​លាងដៃ​ឲ្យ​ស្អាត ឬ​​ពាក់​ស្រោម​ដៃ​ ច្របាច់​​​វា​​ឲ្យ​ចូល​ជាតិ​បន្តិច​ ​ចាក់​ស៊ុត​១គ្រាប់​​ និង​ម្សៅ​​មី​ចូល ​បន្ត​ច្របល់​​​​​ រួច​ទុក​ចោល​ ១៥ ​ទៅ​​២០នាទី ឲ្យ​ចូលជាតិ។

No comments:

Post a Comment

Pages