ជើងមាន់ខកូកា
គ្រឿងផ្សំ
- ជើងមាន់កូកា ១កំប៉ុង
- អំបិល
- ស្ករត្នោត
- ម្សៅស៊ុប
- ប្រេងឆា
វិធីធ្វើ
យកខ្ទះដាក់អោយក្តៅរួចចាក់ប្រេងឆារបន្តិចបន្ទាប់មកចាក់ជើងមាន់ចូលហើយចាក់កូកាទុកអោយផុយបន្តិចរួយដួសដាក់ចាន។
យកខ្ទះដាក់ប្រេងឆារបន្តិចរួចចាក់ស្ករត្នោតកំឡោចអោយ ក្រហមចាក់ជើងមាន់ដែលបានដួសទុកនោះចូលត្រលប់អោយក្រហមដាក់អំ បិលបន្តិច ម្សៅស៊ុបបន្តិច បន្ទាប់មកចាក់កូការំងាស់អោយដាច់ទឹក មើលថាតើជើងមាន់ផុយនិងមានពណ៌ ក្រហម ឬនៅ សឹមដាក់វាចុះ ជាការស្រេច៕
ប្រភព៖ http://news.cambo25.com/home.html

No comments:
Post a Comment