ជើងមាន់ខកូកា

គ្រឿងផ្សំ
  • ជើងមាន់កូកា ១កំប៉ុង
  • អំបិល
  • ស្ករត្នោត
  • ម្សៅស៊ុប
  • ប្រេងឆា
  •  
វិធីធ្វើ
យកខ្ទះដាក់អោយក្តៅរួចចាក់ប្រេងឆារបន្តិចបន្ទាប់មកចាក់ជើងមាន់ចូលហើយចាក់កូកាទុកអោយផុយបន្តិចរួយដួសដាក់ចាន។ 
យកខ្ទះដាក់ប្រេងឆារបន្តិចរួចចាក់ស្ករត្នោតកំឡោចអោយ ក្រហមចាក់ជើងមាន់ដែលបានដួសទុកនោះចូលត្រលប់អោយក្រហមដាក់អំ បិលបន្តិច ម្សៅស៊ុបបន្តិច បន្ទាប់មកចាក់កូការំងាស់អោយដាច់ទឹក មើលថាតើជើងមាន់ផុយនិងមានពណ៌ ក្រហម ឬនៅ សឹមដាក់វាចុះ ជាការស្រេច៕ 
 ប្រភព​​៖ http://news.cambo25.com/home.html

 

No comments:

Post a Comment

Pages