ប្រហុកចំហុយសាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ

+ គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ជ្រូក ១៥០ ក្រាម ចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ត់
- ប្រហុក ២ ស្លាបព្រាបាយ ចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ត់
- ម្ទេស ហាន់តូចៗដាក់តាមចំណូលចិត្ត
- ស៊ុត ២ គ្រាប់
- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប៊ីចេង ១ ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
 

+ វិធីធ្វើ
១. ជា​ដំបូង​អ្នក​ត្រូវ​យក​សាច់​ជ្រូក ​និង​ប្រហុក​ (ចិញ្ច្រាំ) ម្ទេស ​ប៊ីចេង​ និងស្ករស ​ចិញ្ច្រាំ​ចូល​គ្នា​ឲ្យ​ចូល​គ្រឿង។
២. យក​ចាន​គោម​មួយ​មក​ដាក់​សាច់​ជ្រូក​ដែល​បាន​ចិញ្ច្រាំ​ជា​មួយ​គ្រឿង​បន្ទាប់​មក​គោះស៊ុត​ចូល និង​បន្ថែម​ទឹក​ត្រី ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ​រូច​ហើយ​ កូរ​វា​បញ្ចូល​គ្នា​រហូត​ទាល់​តែ​ចូល​គ្នា​បាន​សពល្អ។
៣. យក​សាច់​ជ្រូក​ដែល​បាន​កូរ​បញ្ចូល​ជា​មួយ​ស៊ុត​រួច​រាល់​ហើយ យក​មក​ដាក់​ក្នុង​ឆ្នាំង​ដើម្បី​ចំហុយ​ (កុំភ្លេចគ្របគំរប) ប្រហែល​ជា​ ១០-១៥នាទី ​ជាការស្រេច៕
ប្រភពៈ khtoem
 

No comments:

Post a Comment

Pages