គ្រឿងផ្សំ:
+ សាច់គោ 350 g អាចប្រើសាច់គោកិនស្រាប់ (Lucky Supermarket)
+ម្សៅពោត 2 ស្លាបព្រាបាយ
+ ទឹកត្រី 2 ស្លាបព្រាបាយ
+ ម្សៅស៊ុប ½ស្លាបព្រាកាហ្វេ
+ អំបិល ½ស្លាបព្រាកាហ្វេ
+ baking powder ½ស្លាបព្រាកាហ្វេ (ម្សៅដុតនំ)
+ ម្រេច
វិធីធ្វើ:
– សាច់និងគ្រឿងទាំងអស់ដាក់ចូលទៅក្នុងម៉ាស៊ីនកិនសាច់ កិនរហូតដល់សាច់ស្វិតល្អ។
– យកសាច់ចេញរួចដាក់ចូលថង់ប្លាស្ទិក ។ កាត់ក្បាលថង់តូចល្មមដើម្បីច្របាច់ប្រហិតចេញឲ្យមូលល្អហើយជា វិធី ដែលងាយស្រួល។
– ក្នុងអំឡុងពេលច្របាច់ប្រហិត ដាក់ទឹកដាំឲ្យពុះដាក់អំបិល ស្ករ, រួចភ្លក្ស រសជាតិល្មមគឺបានហើយ។ (វិធីនេះមិនធ្វើ ឲ្យសាច់គោសាបពេលស្រុះរួច) ។ ទឹកពុះដាក់សាច់គោចូលចម្អិន 5 នាទី រួចដួលចេញ។
– ប្រសិនបើធ្វើទុកញាំពេលដួលចេញដាក់ចូលទៅក្នុងចានទឹកត្រជាក់ រួចដាក់ចូលថង់ឬប្រអប់។ ដាក់ចូលទូរទឹកកក ប្រសិនបើអ្នកចង់ទុករយៈពេលយូរជាងនេះ។
ប្រភព៖ KNN
No comments:
Post a Comment