បង្អែមគ្រាប់ខ្នុរ
+ គ្រឿងផ្សំ៖- សណ្តែកបាយ ២៥០ក្រាម
- ស្ករស ២០០ក្រាម (បើមិនចូលចិត្តផ្អែម បន្ថយស្ករបន្តិចក៏បាន)
- ខ្ទិះដូង អំបិល១ចឹប
- ពងទា ឫពងមាន់ ៥ (គោះយកតែពងក្រហម)
+ របៀបធ្វើ៖
- យកសណ្តែកបាយត្រាំទឹកប្រហែលជា៣ម៉ោង លាងសណ្តែកបាយអោយស្អាត ដាក់ទឹកខ្ទិះដូងចូល (កំពស់២សង់ទីម៉ែត្រពីសណ្តែកបាយ)
- រួចដាំបាយសណ្តែកកុំអោយជ្រាយ ទុកអោយត្រជាក់ លុញអោយតូចៗប៉ុនគ្រាប់ខ្នុរ ដាំទឹកស្ករអោយឡើងជើងអង្រង (ដាក់ស្ករអោយរាងច្រើនបន្តិច)
- រួចបន្ថយភ្លើងចង្ក្រានកុំអោយក្តៅខ្លាំងពេក យកសណ្តែកដែលលុញហើយ ជ្រលក់ពងមាន់ក្រហម(អត់យកផ្នែកស៊ុតសទេ)
- រួចបង់ចូលក្នុងទឹកស្ករទុកអោយឆ្អិនរួចស្រង់ចេញរៀបដាក់ចានជាការស្រេច៕
ប្រភព app
No comments:
Post a Comment